E-mail

info@iccnv.be

Telefoon

09 251 49 20

Openingsuren

Ma - Vr 08:00 - 16:00

Technieken

Onze technieken

Hieronder vindt u een overzicht van de industriële straal- en reinigingstechnieken, schilderwerken en extra services waarvoor u op ICC beroep kan doen. Indien u nog met vragen zit of meer informatie wenst, aarzel dan niet om ons te contacteren.

1

Kranen, transportbanden en installaties in een industriële omgeving dienen op een specifieke wijze gereinigd te worden.  

2

Om permanente schade te voorkomen aan de basisstructuur van uw materiaal is het aanbevolen om dit roestvrij te houden. 

3

U kan op ons rekenen voor een snelle en efficiënte afhandeling van al uw Industriële schilderwerken. 

4

In bepaalde omgevingen is het van belang dat deze stofvrij worden gehouden. Daarom kunnen sommige objecten worden ingepakt bij de uitvoering van de werken. 

Investeren op lange termijn

Het beschermen van uw infrastructuur en materialen om zodoende de levensduur ervan aanzienlijk te verlengen zorgt ervoor dat u een maximaal nutsrendement uit uw investeringen kan putten. De diensten van ICC zorgen ervoor dat uw installaties en personeel steeds optimaal blijven presteren.

 

Kwaliteit

ICC legt zich hoofdzakelijk toe op geavanceerd maatwerk waarbij het probleemoplossend vermogen van onze teams het verschil maakt. Kwaliteit is steeds de eerste bekommernis. Wij werken enkel met hoogwaardige, moderne installaties die voldoen aan de strengste voorschriften op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid zodat we de hoogste prioriteit kunnen geven aan een excellente afwerking.

Prijszetting conform uw budget

Op basis van uw noden en verwachtingen gaan wij als partner op zoek naar een prijszetting binnen uw budgettair kader. Onze marktgebaseerde prijzen zijn gericht op het behalen van een meerwaarde voor iedere klant. Vraag hier kosteloos een vrijblijvende offerte aan.